Gyűjtsük egy csokorba a legszebb pillanatokat ANYÁK napjára! Mondjuk el, miért szeretünk gondoskodó anyák lenni, hogyan adjuk át ezt gyermekeinknek. Csináljunk kedvet a jövendő édesanyáknak!?
? A kommenteket és képeket a poszt alatt várjuk!
Mi, a Zöld Követ Egyesület arra törekszünk, hogy segítsük a jelen és a jövő édesanyáit abban, hogy egy élhető világot hagyjunk hátra gyermekeinknek. Igyekszünk örökül hagyni számukra egy olyan anyaföldet, melyben unokáink, dédunokáink is csodásnak látják majd a Földünket.
Az Édesanyák ünnepén talán még fontosabb, hogy megértsük, felelősséggel tartozunk gyermekeink jövőjéért. Igyekezzünk telepakolni kis puttonyaikat hasznos, és környezetbarát ötletekkel, megoldásokkal, hogy felnőttként azt mondhassák ezt az Anyai szeretet tovább adom gyermekeimnek is.
Számunkra így kapcsolódik össze a természet megóvása és a család. Ebből a párhuzamból pedig megszületett a Zöld Követ Egyesületés a Fiatal Családosok Klubja jóvoltából idén az „Én ? gondoskodó ANYA lenni JÁTÉK!”
****************
? FŐDÍJ:
– Egy csodás Swarovszki SZERENCSE ékszer szett
?További nyeremények:
? 3 db The Gardener – Minikert ültető szett a Zöld Követ EgyesületKövet Egyesület felajánlásával (1 db 8/9 cm-es agyagcserép; 1 zacskó ültetőközeg (magas minőségű kókuszrost) – lebomló “nejlon” tasakban; 1 db virág alakú magbonbon – egynyári virágmagokkal, 6 féle virágmaggal)
? 3 db Ficsak ajándékcsomag (Ficsak maszk, uzsonnás doboz, jegyzetfüzet, toll, mesekönyv, kulacs, bevásárló táska)
❗️ Ahhoz, hogy részt tudj venni a játékban, nyomj egy like-ot vagy egy szívecskét a játék posztjára, valamint írd meg kommentben, hogy Te miért szeretsz gondoskodó anya lenni, miként adod ezt át a gyermekednek és küldd el a kedvenc képedet ami legjobban kifejezi a Te érzéseidet anyaként/nagymamaként.
‼ DUPLA ESÉLY: Amennyiben teheted, hívj meg két másik anyukát is a játékba, hogy nekik is esélyük legyen beszélni az anyaságukról és dupla esélyed lesz NYERNI!
“Én ? gondoskodó ANYA lenni” játék részletei:
Gondolkoztál már azon, hogy Te mely pillanatait szereted a legjobban az anyaságnak? Hogy miért jó és miért szeretsz ANYA lenni? Mit teszel anyaként azért, hogy a gyermeked is megtanulja, hogy a Földünkre vigyázni kell?
Oszd meg velünk a poszt alatt kommentben a gondolataidat, várjuk a megható képeket is.
Mutassuk meg a jövendő édesanyáknak, hogy tényleg érdemes gyermeket vállalni és édesanyává válni és közben megtanítani a gyermekeinknek mindazt, amit mi tudunk a környezetünkről, világunkról és azok védelméről.
Én ? gondoskodó ANYA lenni Játék indul!
A kommenteket, képeket 2021. május 2-a, vasárnap este 20 óráig várjuk, sorsolás 2021. május 3-án, hétfőn délelőtt 10 órakor!