A Green Events Magyarország első környezetvédelmi eseményszervező és eseménykereső mobilalkalmazása, ahol a jó cselekedetek még pontokat is érnek.

A Zöld Követ Egyesületünk által indított Planet Z közösség első applikációjával szeretnénk összehozni és ösztönözni az embereket zöld események szervezésére, valamint azokon való részvételre.

Hogy milyen programokat találsz majd az applikációban?

Szemétszedés, faültetés, plogging, szemléletformáló előadások és workshopok, fenntarthatósági konferenciák, zöld vásárok és egyéb környezetvédő események.

Az app-ba magánszemélyek, cégek és civil szervezetek is egyaránt regisztrálhatnak és létrehozhatnak eseményeket. Az alkalmazás használata teljesen ingyenes, és csak egy nagyon rövid regisztráció szükséges a belépéshez.

Az applikáció letölthető a Google Play áruházból és az App Store-ról is!

App Store: https://apps.apple.com/hu/app/green-events/id1598716216

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.milcomp.green_events_app

Íme Green Events applikáció felépítése és funkciói:

Regisztráció

Az alkalmazást bármely természetes személy, cég vagy szervezet regisztrációhoz kötve használhatja. Az alkalmazásba saját e-mail címmel, illetve Facebook és Google profil segítségével is lehet regisztrálni. Továbbá a regisztráció alkalmával a Planet Z hírlevelére is fel lehet iratkozni.

Green Events profil létrehozása

A regisztráció után létrehozhatjuk egyéni profilunkat. Saját profilképet tölthetünk fel, megadhatjuk adatainkat, továbbá az alkalmazásban gyűjthető pontokat is nyomon követhetjük.

Hozd létre saját eseményedet!

Az „Esemény hozzáadása” gombra kattintva létrehozhatjuk saját eseményünket, ahol a kötelezően kitöltendő adatok megadása, illetve az esemény borítókép feltöltése után az alkalmazás használói közül társszervezőket is megadhatunk.

Az esemény létrehozása után a beküldött eseményeket a Green Events applikáció adminisztrátorai átnézik. Ha mindent rendben találtak az esemény jóváhagyásra kerül, ami ezek után a „Saját eseményeim” menüpontban lesz megtalálható. Természetesen minden ilyen esemény más felhasználóknak az „Események felfedezése” menüpontban lesz elérhető.

Jó cselekedeted pontot ér!

A Green Events alkalmazás egyedi pontgyűjtő rendszerrel rendelkezik, amivel szeretnénk ösztönözni a felhasználót minél több eseményszervezésre és/vagy azokon való részvételre. “Itt mindenki jól jár, aki tesz a környezetért!”

Az eseményen való részvételed vagy saját esemény szervezésed után is kapsz pontot, amit a profilod „pontjaim” részénél találsz meg. De már azzal is pontot gyűjthetsz az alkalmazásban, ha meghívod barátaidat, ismerőseidet és velük közösen vesztek részt legalább egy eseményen.

Az eseményeken való részvételed után az esemény lezárásakor a szervezőnél tudod igazolni részvételedet az alkalmazásban található “Részvétel igazolása” menüpontban a szervezőtől kapott QR kód beolvasása után.

A pontbeváltás pofonegyszerű!

Ezeket a pontokat a „Pontbeváltás” menüpontban lehet beváltani a Zöld Követ Egyesület és partnerei által felajánlott értékes tárgyi és szolgáltatási ajándékokra.

Ha még nem tetted meg, töltsd le most pár kattintással az alkalmazást!

App Store: https://apps.apple.com/hu/app/green-events/id1598716216
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.milcomp.green_events_app

Ne feledd! A Green Events mobilapplikációba való regisztráció alkalmával feliratkozhatsz a Planet Z hírlevelére is, ahol

  • hónapról hónapra értesítést kaphatsz az aktuális új környezetvédelmi eseményekről,
  • a Green Events alkalmazás nyereményeiről,
  • a Planet Z közösségét érintő hírekről,
  • továbbá az alkalmazás legújabb frissítéseiről is.