Nyereményjáték szabályzat – Biopont csomag nyereményjáték- Facebook

Nyerj egy értékes Biopont ajándékcsomagot! A játékban való részvételhez írd meg nekünk kommentben, hogy Te hogyan vigyázol közvetlen környezetedre az ünnepek alatt?

Játszani itt tudsz:

https://www.facebook.com/zoldkovet

Játékszabályzat:

Zöld Követ Egyesület Facebook Nyereményjáték 2020. December 07.

Játék szervezője: Zöld Követ Egyesület
Székhelye: 8177 Balatonkenese, Fő utca 574/6. hrsz.

Szervező végzi a Zöld Követ Egyesület Nyereményjáték December 07. elnevezésű nyereményjáték – a továbbiakban: Játék – teljes körű lebonyolítását.

I. A játék meghatározása:

Szervező nyereményjátékot hirdet melyben vállalja, hogy a www.facebook.com címen elérhető közösségi portálon (a továbbiakban: Facebook, vagy közösségi portál) regisztrált felhasználói felületén (a továbbiakban Szervezői Facebook oldal) Zöld Követ Egyesület Nyereményjáték bejegyzéshez kommentelők között 1 db ajándékcsomagot sorsol ki egy fő részére.

 II. A Játékban való részvétel feltételei:

A Játékban részt vehet minden cselekvőképes felnőtt korú, magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személy, aki rendelkezik saját Facebook felhasználói fiókkal, amelyből megállapítható a személye és a kora. A korlátozottan cselekvőképes kiskorú természetes személyek részvételéhez a szülői felügyeletet gyakorló személy, míg a cselekvőképességében részletesen korlátozott nagykorú természetes személy részvételéhez a gondnoka előzetes hozzájárulása szükséges.

A Játékból ki vannak zárva a Szervező, valamint a Szervező számára szerződés alapján megbízási, illetőleg vállalkozási tevékenységet kifejtő valamennyi magán- illetőleg jogi személy, továbbá az említett felek munkavállalójának vagy vezető tisztségviselőjének a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény. 8:1. § (1) bekezdésének 2. pontjában meghatározott hozzátartozói, illetőleg a hozzátartozók gyermekei.

Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a Játékot – akár annak időtartama alatt is – egyoldalúan módosítsa, felfüggessze vagy megszüntesse. Szervező jogosult bármely játékost a Játékból kizárni, különösen, ha a Játék kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel, vagy ha valamely játékos a Játék lefolyását bármilyen módon manipulálja, vagy bármely módon rosszhiszeműen jár el. A jelen játékszabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges felfüggesztéséről vagy megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a www.zoldkovet.hu oldalon, a játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. Szervező kizár minden, a Játék használatából eredő közvetlen vagy közvetett kárral és költséggel kapcsolatos kártérítést és kártalanítást.

III. A Játék menete

A Játékosnak kommentben meg kell jelölnie egy általa választott személyt, akinek szeretné ajánlani a Zoé meséi mesefüzetet. A kommentelők  között Szervező 2 db Zoé mesefüzetet sorsol ki. A nyertes felhasználó nevét a Szervező a játék poszt alatti kommentben írja ki a sorsolás napján. A nyertes felhasználó üzenetet küld a Szervezőnek Zöld Követ Egyesület Facebook oldalon, és az adategyeztetések után a nyeremény ajándékcsomagot a Szervező postai úton juttatja el a nyerteshez az általa megadott címre a Játék lezárását és a nyertessel való címegyeztetést követő 30 napon belül.  A sikertelen értesítés, illetve egyéb okok miatt át nem vett nyereményeket a Szervező szabadon felhasználhatja.

IV. A sorsolás módja

Facebook Nyertes alkalmazás https://socialwinner.besocial.hu oldalon keresztül

V. Játék időtartama

Játék kezdete: 2020. 12. 07.

Játék vége: 2020. 12. 13. éjfél

Eredményhirdetés: 2020. 12. 14. poszt alatti kommentben

VI. A nyeremény ajándékcsomag tartalma:

 • 1 db Extrudált lencse, földimogyoróval (gluténmentes) BIO 60 g
 • 1 db Extrudált kölesgolyó, sajtos-hagymás ízesítésű BIO 75 g
 • 1 db Gluténmentes sóspálcika (dekor-sós) BIO 45g
 • 1 db Gluténmentes sóspálcika BIO 45g
 • 1 db Extrudált Rizsgolyó szilvával és fahéjjal (gluténmentes) BIO 55 g
 • 1 db Extrudált Rizsgolyó spenóttal és póréhagymával (gluténmentes) BIO 60 g
 • 1 db Vörös áfonyás Kókuszos szelet BIO 30 g
 • 1 db Bio kókuszos szelet 40 g
 • 1 db Bio kakaós kókuszos szelet 40 g
 • 1 db Étcsokoládéval bevont Extrudált Kukorica, gluténmentes BIO 65 g
 • 1 db Biopont vászontáska

VII. Egyéb rendelkezések

A Játékos jelen szabályzat előírásain túl köteles megtartani a Facebook vonatkozó felhasználási feltételeit.

Játékos, Szervező és Lebonyolító kijelentik, hogy a Facebook platform üzemeltetőjét Facebook Ireland Limited Hannover Reach, 5-7 Hannover Quay Dublin 2, Ireland VAT Reg. No. IE9692928F teljes mértékben felmentik minden, jelen Játékkal kapcsolatos kártérítési, illetve jogi felelősség alól.

Szervező és Lebonyolító kijelentik, hogy jelen Játék – a Facebook Platform használatán túl –nem áll kapcsolatban a Facebookkal, a promóciót a Facebook nem támogatja, ajánlja vagy szervezi.

A Játék során megadott személyes adatokat a Szervező kezeli, azokat a Facebook részére semmilyen körülmények között át nem adja.

Budapest, 2020. 12. 07.