Zöld Követ Baba-Mama

A Zöld Követ Egyesület kiemelten fontosnak tartja a családok, gyermekek edukációját a környezetvédelemmel kapcsolatban. A kicsik környezettudatosságra való nevelését érdemes minél előbb elkezdeni, hiszen így természetessé válik számukra a közvetlen környezetük szeretete és védelme.

Nagyon jelentős a gyermekek életében, hogy a szülők milyen példát mutatnak, ugyanis ezekből a mintákból tanulnak. A környezettudatos életmód kialakítása a közvetlen környezetünkért tett lépésekkel kezdődik. Ilyen például a szelektív hulladékgyűjtés, a tudatos bevásárlás, a műanyag termékek száműzése és az újrahasznosítás. A gyerekekkel együtt játékosan is tanulható a környezet védelme és szeretete, ezeket szeretnénk megmutatni programjainkon keresztül. Hisszük, hogy felelős szülőként gondoskodnunk kell arról, hogy gyermekeink egy jobb, szennyezésektől mentes bolygón élhessék le életüket, egészségesen és lehetőségük lesz családot alapítani.

Gyere el kisbabáddal, kisgyermekeddel előadásainkra, ahol hétköznapi tanácsokkal készülünk, hogy könnyedén megtanuld és megtaníthasd a kicsit a környezetbarát életmódra.